Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών για τη Μονάδα Προσβασιμότητας

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν γενικές πληροφορίες
Απάντηση
grammateia
Δημοσιεύσεις: 703
Εγγραφή: Δευ Σεπ 30, 2019 12:12 am

Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών για τη Μονάδα Προσβασιμότητας

Δημοσίευση από grammateia »

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Ως Μονάδα Προσβασιμότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους πρωτοετείς φοιτητές με αναπηρία ή με σοβαρές ασθένειες, τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά ζητήματα, τους φοιτητές μας στο φάσμα του αυτισμού και τους φοιτητές με μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία).

Σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε την ιστοθέση https://access.uoa.gr της Μονάδας Προσβασιμότητας του Πανεπιστημίου μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχονται για την άρση εμποδίων που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε στις ακαδημαϊκές σπουδές σας. Εκεί υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των στελεχών της Μονάδας που θα σας ενημερώσουν για τις υπάρχουσες δυνατότητες και τις σχετικές διαδικασίες. Στην ιστοθέση είναι αναρτημένα και τα στοιχεία των αρμόδιων γραμματέων του Τμήματος για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτησή σας.

Με αυτήν την ευκαιρία καλούμε όλους τους φοιτητές να ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις της Υπηρεσίας Εθελοντικής Υποστήριξης της Μονάδας Προσβασιμότητας, οι οποίες θα δημοσιεύονται στο e-class των μαθημάτων, όταν προκύπτει ανάγκη για την υποστήριξη συμφοιτητών σας.
Συνημμένα
Ενημέρωση πρωτοετών για τη ΜοΠρο (ανακοίνωση).docx
(101.63 KiB) Μεταφορτώθηκε 80 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Πληροφορίες”