Δήλωση μαθημάτων στο my-studies για το εαρινό εξάμηνο

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
pharmakologia
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: Δευ Οκτ 14, 2019 5:42 pm

Δήλωση μαθημάτων στο my-studies για το εαρινό εξάμηνο

Δημοσίευση από pharmakologia »

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες της Ιατρικής ότι οι δηλώσεις μαθημάτων στο my studies έχουν ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου 2022. Η προθεσμία υποβολής λήγει την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων είναι υποχρεωτικές, γίνονται κατά το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο εκάστου ακαδημαϊκού έτους και ισχύουν για το τρέχον χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο και για την επαναληπτική εξέταση του Σεπτεμβρίου. Εάν το μάθημα μετατεθεί για το επόμενο ακαδ. έτος η δήλωση θα πρέπει να επαναληφθεί.

Οι φοιτητές/τριες που οφείλουν τα μαθήματα Φαρμακολογία Ι, Φαρμακολογία ΙΙ (παλαιό πρόγραμμα σπουδών) και Κλινική Φαρμακολογία και δεν τα δηλώσουν στο my studies δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε εξέταση. Ακόμα και αν προσέλθουν στην εξέταση, ο βαθμός ΔΕΝ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ.

Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική πλατφόρμα my-studies.uoa.gr για να δηλώσουν τα μαθήματα, υποχρεωτικά και κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά, στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα Φαρμακολογία ΙΙ και Κλινική Φαρμακολογία δηλώνεται από φοιτητές του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου, καθώς και από τους φοιτητές που το οφείλουν από προηγούμενα εαρινά εξάμηνα και επιθυμούν να εξεταστούν ή εκκρεμεί η αποστολή του βαθμού από προηγούμενη εξέταση (όπου αυτό ισχύει).

Οι επί πτυχίω φοιτητές δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα (εαρινά και χειμερινά στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) .

Παρακαλείσθε να είστε προσεκτικοί και συνεπείς στη δήλωση των μαθημάτων.



Η Γραμματεία του Εργ. Φαρμακολογίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”