ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
iatriki physiki
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Τρί Οκτ 01, 2019 5:00 pm

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Δημοσίευση από iatriki physiki »

Μετά την οριστικοποίηση της εγγραφής σας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, παρακαλούμε να εισέλθετε στο e-class στο μάθημα ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (MED1114)/ Ερωτηματολόγια, προκειμένου να εγγραφείτε στις εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος.

Επισημαίνεται ότι για να έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΚΠΑ θα πρέπει πρώτα να έχετε αποκτήσει ηλεκτρονικό λογαριασμό, σύμφωνα με τις οδηγίες της κεντρικής Γραμματείας.

Στο e-class / ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (MED1114)/ Ερωτηματολόγια, μπορούν να εγγραφούν και όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες με τις εργαστηριακές ασκήσεις από προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη.

Η κατανομή των φοιτητών στα εργαστήρια θα γίνει σύμφωνα με τον αριθμό μητρώου, σε ομάδες των 20 ή 30 ατόμων. Οι εργαστηριακές ασκήσεις για το ακαδ. έτος 2022-2023 θα είναι δύο (2). Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα της άσκησης του κάθε φοιτητή, μπορεί να γίνει μόνο μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του μαθήματος.

Για την είσοδό σας στην αίθουσα των εργαστηρίων θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας ενισχυμένη ή απλή χειρουργική μάσκα καθώς και τη φοιτητική σας ταυτότητα.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα αναρτηθεί στο e-class μόλις οριστικοποιηθεί. Όλες οι ανακοινώσεις του μαθήματος ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (MED1114) αναρτώνται στο e-class στον σύνδεσμο: https://eclass.uoa.gr/courses/MED1114.

Όσοι φοιτητές πρόκειται να έρθουν με μετεγγραφή μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις αλλά όχι τα εργαστήρια, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στην Ιατρική Αθήνας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Ιατρικής Φυσικής στο τηλ. 210-746.2368 ή στο email: medphys@med.uoa.gr.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”