ΕΞΕΤΑΣΗ «ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ 2» Α’ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εδώ θα βρείτε Γενικές Ανακοινώσεις
Απάντηση
A_aktinologiko
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Παρ Οκτ 04, 2019 12:28 pm

ΕΞΕΤΑΣΗ «ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ 2» Α’ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση από A_aktinologiko »

Σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου και τις σχετικές οδηγίες που εξέδωσε το ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ, οι εξετάσεις του μαθήματος Ακτινολογία 2 στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά ως εξής:
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/2/2024 διαδικτυακά μέσω του eclass και της πλατφόρμας WEBEX. Η σύνδεση σας θα γίνει με τη χρήση του ιδρυματικού λογαριασμού σας. Οι λίστες των ομάδων στις διαδικτυακές αίθουσες του WEBEX με τα αντίστοιχα links θα αναρτηθούν αύριο το πρωί στο eclass.
Ο κάθε φοιτητής/φοιτήτρια θα πρέπει να συνδεθεί στις 10:15 π.μ. για να γίνει η ταυτοποίηση και θα πρέπει να έχει μαζί του/της την φοιτητική και αστυνομική του ταυτότητα. Η εξέταση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ.
H εξέταση θα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (με μία μοναδική σωστή απάντηση) και 5 εικόνες με απάντηση πολλαπλής επιλογής (με μία μοναδική σωστή απάντηση). Η συνολική διάρκεια της εξέτασης θα είναι 30 λεπτά.
Μετά την επιλογή της απάντησης σε κάθε ερώτηση πατάτε "Επόμενο". Μετά την ολοκλήρωση των 30 ερωτήσεων πατάτε "Υποβολή".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην πατήσετε Υποβολή πριν από την ολοκλήρωση του τεστ διότι θα ολοκληρωθεί πρόωρα.
Η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν θα καταγραφεί. Σε περίπτωση αντιγραφής η εξέταση θα ακυρωθεί για τον συγκεκριμένο φοιτητή/φοιτήτρια. Σημειώστε ότι κάποιος/α φοιτητής/φοιτήτρια μπορεί να κληθεί για συμπληρωματική προφορική εξέταση εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο από τους εξεταστές.

Καλή επιτυχία !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Ανακοινώσεις”