Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν συνέδρια και εκδηλώσεις
Απάντηση
bioiatriki texnologia
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Οκτ 29, 2019 11:30 am

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής

Δημοσίευση από bioiatriki texnologia »

Το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας σαν αιχμή του, τα «Μαθήματα της Τρίτης» έχει πρωτοστατούντα ρόλο στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων Καρδιολόγων, διευκολύνοντάς τους να ενσωματώσουν την καθιερωμένη γνώση και τις νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στην καθημερινή ιατρική πράξη.

Στη φετινή περίοδο τα «Μαθήματα της Τρίτης» εμπλουτίσθηκαν με διαλέξεις επιφανών Ελλήνων της διασποράς σε θέματα της εξειδίκευσής τους καθώς και επίσης με τον συντονισμό κάποιων συνεδριών με ειδικό περιεχόμενο από experts στο αντικείμενο αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες που η πανδημία COVID-19 δημιούργησε, τα «Μαθήματα της Τρίτης» θα αρχίσουν να γίνονται μόνο
διαδικτυακά https://www.livemedia.gr/ipo2020 και στη πορεία θα επανεξετάσουμε την δυνατότητα φυσικής παρουσίας ομιλητών και ακροατηρίου.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στα στελέχη της Κλινικής αλλά και τους επιφανείς προσκεκλημένους για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος της Κλινικής.

Εύχομαι σε όλους Υγεία και Δημιουργικότητα για το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Κωνσταντίνος Π.Τσιούφης
Καθηγητής
Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Συνημμένα
6_10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ 2020-2021.pdf
(1.05 MiB) Μεταφορτώθηκε 681 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνέδρια - Εκδηλώσεις”