ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΜΑΘΗΜΑ Ιατρική των Καταστροφών και Ανθρωπιστική Βοήθεια στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Εδώ θα βρείτε Γενικές Ανακοινώσεις
Απάντηση
em_pikoulis
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: Δευ Σεπ 30, 2019 4:26 pm

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΜΑΘΗΜΑ Ιατρική των Καταστροφών και Ανθρωπιστική Βοήθεια στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Δημοσίευση από em_pikoulis »

Αγαπητοί φοιτητές

Οι εξετάσεις στο κατ’ επιλογήν μάθημα «Disaster Medicine and Humanitarian Aid in the 21st Century and the EU», θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00-17.00 στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας (Δήλου 1 και Μ. Ασίας).

Σημειώνουμε ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο μάθημα στο My studies.

Ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων θα είναι ο εξής: Με βάση κείμενα από την επικαιρότητα που θα σας διανεμηθούν, θα κληθείτε να σχολιάσετε γραπτά το θέμα που θα σας δοθεί.

Καθώς οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία για το σύνολο των φοιτητών, θα πρέπει να υποβάλετε δήλωση στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr).

Επιπλέον, θα πρέπει να τηρηθούν τα ακόλουθα μέτρα προστασίας:

Α)Η συμμετοχή στις εξετάσεις πραγματοποιείται υποχρεωτικά με έλεγχο ταυτοπροσωπίας των φοιτητών και παράλληλη επίδειξη:
  • Είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού
  • Είτε πιστοποιητικού νόσησης
  • Είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως εβδομήντα δύο (72 ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος

Β)η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. Συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή ΚΝ95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.

Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους λόγω νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Οι εν λόγω φοιτητές θα εξεταστούν στα συγκεκριμένα μαθήματα σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του Επιστημονικού Υπεύθυνου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Ανακοινώσεις”